Followers

Time kasih pada pelawat2 Blog ni

Klik Jika Anda Suka Blog Ini

Iklan / Advertisement

Iklan / Advertisement

Search

Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com



Follower blog ni buat masa ni cuma 21 orang. Saya sangat tertarik dgn bermacam2 segmen Mia menarik followers.

Mari kita ramai2 Ikut & Berjalanblog 




46 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen mia. mia dah check entri tetapi entri penyertaan tidak lengkap. huhuhuh syarat no 4, 5 dan 6 tidak ada. nanti betulkan ya sebelum segmen tamat. tq dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no 4 dah follow ..no 5 dan 6 lupe lak..hehehe sorry

      Delete
    2. kak mia datang ni... hmmm masih tidak lengkap lagi.

      boleh rujuk tutorial ini http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

      Delete
    3. ok.. kak mia datang lagi.dah check dan entri penyertaan lengkap.

      Delete
    4. fuhh akhirnye.. thanks kak mia

      Delete
  2. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 13

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  4. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ayu.. ok dah join segmen ayu

      Delete
  6. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  7. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  10. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  11. mia datang lagi check entri... boleh ikut tutorial ini.. http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    ReplyDelete
  12. salam.. nak rojak satuuuuuuuuuu.. hehe.. afraa dtg dr blog yg same. jom singgah blog afraa

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. rojak abis la ..sorry :) hehe..thanks

      Delete
  13. salam, singgah sini... dari segmen sama... dah follow… sudi2 juga jengah ke sini>>http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  14. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. hai!! budak SLE datang singgah dan follow dari segmen yang sama! jemput ke blog deno nanti ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

    ReplyDelete
  18. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam kenal bro...dtg dari segmen sama...
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  22. Hai.. dari segmen sama.. salam kenal. =)

    ABC satuuu... sedap dpt panas panas ni..~

    ReplyDelete
  23. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #35 & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. Singgah dari segmen yang sama.
    Follow sini #36

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. tima kaseh.. blog awk pun cantik gak

      Delete
  28. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  29. salam pengenalan
    dtg dr segmen yg sama..^_^

    teruskan berblogging bro &
    senyum sokmo!!

    ReplyDelete
  30. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

    jom singgah ^_^
    http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah singgah blog awk dulu..:) siap sedekah lg tu.haha

      Delete