Followers

Time kasih pada pelawat2 Blog ni

Klik Jika Anda Suka Blog Ini

Iklan / Advertisement

Iklan / Advertisement

Search

Loading...

Thursday, July 12, 2012

(Jawatan Kosong)Temuduga Terbuka Part Timer Jurutol Plus

Temuduga terbuka jurutol part time akan diadakan pada tarikh dan masa seperti dibawah:-

                Plaza Tol Ipoh Selatan    :               13.07.12  (jumaat) jam 0830pg – 1200tgh
                Plaza Tol Simpang Pulai :               13.07.12 (jumaat) jam  0300ptg – 0600ptg
                Plaza Tol Gopeng            :               16.07.12 (Isnin) jam 0900pg – 1200tgh
                Plaza Tol Tapah               :               16.07.12 (Isnin) jam 0300ptg – 0600ptg

15 comments:

  1. selangor xde kew??

    ReplyDelete
  2. salam u..i nak tanye ade x lg keje jurutol kosong kat toll bukit tambun..ade no tepon nak call?..sbb saye dok area sunway tu..0129008469..ni no saye bole call

    ReplyDelete
  3. saya ddk kt sarawak,tgh mcri keja.bminat dgn kja sbgai jurutol.ada tk no yg blg sya hubgi

    ReplyDelete
  4. Ad x partme untk tol brdekatan area ukay perdana

    ReplyDelete
  5. Sy plak nk tol erea jawi ada x. Sy berminat sgt keja tol. No no fon sy 0194353117

    ReplyDelete
  6. sy sdang mencari krja dan berminat b'kerja sbgai juru tol..area kamunting.email sy nurulain0611@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Assalam..
    Ada Jurutol Part Time di Johor Bahru tak?
    Kalau ada pls inform cikpuanida@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ? Saya sedang mencari kerja dan saya berminat hendak menjadi jurutol . Jika ada lagi kekosongan tuan boleh menghubungi saya di no 0103711486 , atau email saya nadnadhyeaboom . Area mana2 pon ok .

    ReplyDelete
  9. Bln 9 punye interview xde ke.

    ReplyDelete
  10. Sy brminat nk mnjdi jurutol. Ad x area jb. Email sy di fedah.mustapa91 tq..

    ReplyDelete
  11. Sy brminat nk mnjdi jurutol. Ad x area jb. Email sy di fedah.mustapa91 tq..

    ReplyDelete
  12. im interest about this job. if any vacancy pls email to eyzaeira@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  13. mohon maaf pd semua yg komen, sy jarang online skrng. tp, jika ade temuduga terbuka sy akan iklankan.mohon follow. :)

    ReplyDelete
  14. Saya berminat kerja sebagai jurutol.ada tak interview untuk Jan 2014 ,jika ada email saya untuk interview dayahh56@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Emelkan pada saya juga... nadia_girls05@yahoo.com

    ReplyDelete